Με μία χαρτοσακούλα…παρουσιάζομαι!

από Love Teaching by Archodoula
5 λεπτά ανάγνωσης

Στον δεύτερο κύκλο εργαστηρίων δεξιοτήτων ασχολούμαστε με τη θεματική ενότητα ΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ –  EY ZHN με τίτλο του εργαστηρίου δεξιοτήτων “Ευαισθητοποίηση, Πρόληψη Ψυχικών Διαταραχών και Ενδυνάμωση της Ψυχικής Ανθεκτικότητας στις Σχολικές Κοινότητες“.

Στο 4ο εργαστήριο με τίτλο “Παρουσιάζω στους συμμαθητές μου τον εαυτό μου ” ασχοληθήκαμε με την αυτογνωσία και την παρουσίαση του εαυτού μας στην ολομέλεια της τάξης.

Οι μαθητές σε μία χαρτοσακούλα έφεραν από το σπίτι τους τέσσερα αγαπημένα τους αντικείμενα και στη συνέχεια τα παρουσίασαν στην τάξη εκθέτοντας τους λόγους για τους οποίους τα διάλεξαν και τι αντιπροσωπεύουν για αυτούς. Όλες οι χαρτοσακούλες είχαν ιδιαίτερα αντικείμενα που το καθένα σημαίνει κάτι ξεχωριστό για τους μαθητές..

Ευαίσθητοι, φιλόζωοι, μαθητές που αγαπούν και διαπρέπουν στον αθλητισμό, φιλαναγνώστες, με μαθηματική σκέψη, με αγάπη στη φυσική, μαθητές που αγαπούν τα ταξίδια, την χαλάρωση, την τεχνολογία, που θέλουν να ηρεμούν και να χαλαρώνουν.

Μαθητές που ενδιαφέρονται για τις φυσικές επιστήμες και το διάστημα, μουσικολάτρεις, που αγαπούν τις τέχνες…

Μαθητές που τους αρέσει να περνούν με την οικογένεια και τους φίλους τους όμορφες στιγμές παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια αλλά και ηλεκτρονικά…

μεταφερόμενοι μερικές φορές και στην εικονική πραγματικότητα για μία αλλαγή εμπειριών…

ρομαντικοί, μαθητές που κρατούν αναμνήσεις από αγαπημένα τους πρόσωπα και μαθητές συλλέκτες διαφόρων αντικειμένων…

Μα πάνω από όλα είναι καλά παιδιά με ήθος και με πολλές αρετές!!!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?