Ακουστικά παραμύθια από το Θέατρο Φούρνος

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Το θέατρο Φούρνος και η ομάδα του θέλει να είναι δίπλα στους θεατές του, ιδιαιτέρως τους πιο μικρούς, γιατί τα παιδιά ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες θα πρέπει να συνεχίζουν να παίζουν, να μαθαίνουν και να γελούν.

Το Θέατρο Φούρνος τους κάνει ένα δώρο, ακουστικά πρωτότυπα παραμύθια, ένα κάθε εβδομάδα, τα οποία αφηγούνται ηθοποιοί της ομάδας αλλά και φίλοι ηθοποιοί που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία.

Μάρκος ο Γάτος – Ακουστικό Παραμύθι

Ο Μάρκος είναι ένας ευτυχισμένος φοβερός και τρομερός γάτος. Ζει σε ένα σπιτάκι μαζί με την αφεντικίνα του την κυρία-Φλώρα. Δεν έχει παράπονο για τίποτα. Όμως, όλα στη ζωή του αλλάζουν όταν η κυρία-Φλώρα βρίσκει ένα μικρό σκυλάκι έξω από την πόρτα του σπιτιού της & αποφασίζει να το κρατήσει. Ο Μάρκος νιώθει ότι μέρα με τη μέρα χάνει την αφεντικίνα του, η οποία δίνει σημασία μόνο στο σκυλάκι. Για να την ξανακερδίσει προσπαθεί να αλλάξει τον εαυτό του και να γίνει κάτι καλύτερο από αυτό που είναι.

Αυτή η τρυφερή ιστορία πραγματεύεται την ευαίσθητη σχέση γονιών και παιδιού μετά τον ερχομό ενός μικρού αδερφού.

Φούρνος για το παιδί Μάρκος ο Γάτος της Ελεάννας Σαντοριναίου Αφήγηση – Μάρκος: Ευγενία Μαραγκού Κυρία Φλώρα – Φίλοι Μάρκου: Ματίνα Δημητροπούλου

Κάθε παραμύθι όπως και οι θεατρικές παραστάσεις είναι αφορμή για κουβέντα ενήλικα και παιδιού. Στο τέλος κάθε παραμυθιού προτείνεται και μια μικρή δραστηριότητα.

Κάποια παραμύθια είναι πιο μεγάλα άλλα πιο μικρά. Κάποια πιο πολύπλοκα άλλα πιο απλά. Κάποια σε συνέχειες και άλλα αυτοτελή. Κάποια θα είναι αστεία και άλλα πιο σοβαρά. Σίγουρα όμως όλα θα προσκαλούν τα παιδιά να κλείσουν τα μάτια τους και να φανταστούν καινούργιους κόσμους.

Η Γιγάντια Φίλη Μου – Ακουστικό Παραμύθι

Η Μελίνα έχει πολλούς φίλους, σήμερα όμως θέλει να σας μιλήσει για την ξεχωριστή της φίλη, την Άννυ, είναι και εκείνη πέντε χρονών απλά είναι πολύ, μα πάρα πολύ ψηλή.

Φούρνος για το παιδί Η Γιγάντια Φίλη Μου της Ελεάννας Σαντοριναίου Αφήγηση: Κόνυ Ζήκου

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?