Δημοσιεύθηκε στην Υγεία,εικαστικά

Συμμετοχή στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Η νέα γενιά έρχεται το κάπνισμα φεύγει»

Η τάξη μας συμμετείχε στον 8o Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό «Η νέα γενιά έρχεται το κάπνισμα φεύγει» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 11ου Πανελληνίου Μαθητικού Συνεδρίου «Παιδεία για έναν Κόσμο Χωρίς Κάπνισμα».

Το συνέδριο https://smokefreegreece.gr/student-conference/ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 στον χώρο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά.

Οι μαθητές δημιούργησαν έργα ζωγραφικής, με θέμα «Η νέα γενιά έρχεται το κάπνισμα φεύγει» .

Μπορείτε να δείτε τα πρωτότυπα και ευφάνταστα έργα των μαθητών της τάξης μας, οι οποίοι αποτυπώνουν με πετυχημένο τρόπο τις αρνητικές συνέπειες του καπνίσματος στην υγεία των ανθρώπων αλλά και ονειρεύονται το μέλλον της νέας γενιάς «χωρίς μαύρες καρδιές»!

Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το flipbook με τις αξιόλογες ζωγραφιές μας!!

Οι αφίσες πήραν τη θέση τους στον τοίχο της τάξης μας!

Στη συνέχεια, οι μαθητές του ΣΤ΄1 τμήματος του σχολείου μας, με τη βοήθεια των δασκάλων τους Ελευθερίας Παπαϊωάννου και Φωτακοπούλου Δέσποινας, συζήτησαν και δημιούργησαν ζωγραφιές στο πλαίσιο του 11ου Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού. Ενδεικτικά παρουσιάζονται κάποια αξιόλογα έργα των μαθητών:

Όλη η διαδικασία σέβεται, τηρεί και προστατεύει τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και τα πνευματικά δικαιώματα που ισχύουν στον Ν. 2121/1993 «Πνευματική ιδιοκτησία, συγγενικά δικαιώματα και πολιτιστικά θέματα» [ΦΕΚ 25/Α/04-03-1993], όπως ισχύει. Συγκεκριμένα: Άρθρο 1 «πνευματική ιδιοκτησία» , Άρθρο 3 «περιουσιακό δικαίωμα», Άρθρο 4 «ηθικό δικαίωμα», Άρθρο 12 «μεταβίβαση» .

Αξίζουν συγχαρητήρια στους μαθητές που ευαισθητοποιήθηκαν και συμμετείχαν στον διαγωνισμό εκφράζοντας τις ανησυχίες τους και τα όνειρά τους για μία ζωή καλύτερη και υγιέστερη χωρίς εξαρτήσεις!!

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Συμμετοχή στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Η νέα γενιά έρχεται το κάπνισμα φεύγει»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s