Το Δίκτυο Ασφάλειάς μου

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Στο 4ο Εργαστήριο δεξιοτήτων «Οικογένειες πολλές, όλες διαφορετικές» του πρώτου κύκλου με τίτλο A και Β όλοι μαζί μία ομάδα!, φτιάξαμε σε ατομικό επίπεδο το “Δίκτυο Ασφάλειας μου”.

Οι μαθητές ζωγράφισαν το αποτύπωμα της παλάμης τους σ’ ένα χαρτί και σε κάθε δάκτυλο του χεριού τους έγραψαν το όνομα κάθε ενήλικα που εμπιστεύονται.

Τα άτομα που εμπιστεύεσαι είναι άτομα τα οποία μπορείς να ζητήσεις βοήθεια, όταν κάτι σε δυσκολεύει, όταν έχεις μία απορία ή όταν θες μία συμβουλή.

Βέβαια, μπορεί και να μην έχουν όλα τα παιδιά πέντε ενήλικες που εμπιστεύονται. Και τρεις ή τέσσερις αν έχουν στο Δίκτυο Ασφάλειας τους είναι αρκετοί! Ένα από αυτά τα άτομα δε θα πρέπει να είναι μέλος της οικογένειας του κάθε μαθητή (πχ. γιαγιά, παππούς, θείος, δασκάλα).

You may also like

1 σχόλιο

«Οικογένειες πολλές, όλες διαφορετικές» – Love Teaching 8 Νοεμβρίου 2022 - 00:17

[…] Το Δίκτυο Ασφάλειάς μου […]

Απάντηση

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?