Ευχαριστήρια επιστολή από το WinCancer για τη συμμετοχή μας στη δράση «Επισκεπτήριο Αγάπης»

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Κατά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο όλες οι τάξεις του σχολείου μας αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στο 3ο Χριστουγεννιάτικο Επισκεπτήριο Αγάπης … για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων, με υπεύθυνες δασκάλες για την εκπαιδευτική δράση την κα. Αρχοντούλα, την κα. Αθανασία και την κα. Κατερίνα. Φτιάξαμε όμορφες και πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κάρτες για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων.

To WinCancer είναι  Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που βασικό σκοπό είχε να δώσει αισιοδοξία , να βοηθήσει στην εξωστρέφεια των ασθενών με καρκίνο και των οικείων τους. Αλλά και να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την ελληνική πολιτεία για θέματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς.

Λάβαμε στο σχολείο μας ευχαριστήρια επιστολή για τη συμμετοχή μας στη δράση “3ο Χριστουγεννιάτικο Επισκεπτήριο Αγάπης … για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων“. Μπορείτε να την διαβάσετε παρακάτω:

Στη συνέχεια μπορείτε να διαβάσετε την ανάρτηση για το 3ο Χριστουγεννιάτικο Επισκεπτήριο Αγάπης από το Wincancer πατώντας εδώ.

“Με τη βοήθεια του Θεού, την αγάπη των ανθρώπων, με πίστη και ελπίδα, όλα τα εμπόδια ξεπερνιούνται”

Δημήτρης Σιάχος

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?