“Ευγένεια των ήχων” της Γαλάτειας Ι. Βέρρα

από Love Teaching by Archodoula
4 λεπτά ανάγνωσης

Αγαπημένοι μου αναγνώστες, έχω την τιμή σήμερα να σας παρουσιάσω τα δέκα μελοποιημένα ποιήματα της πολυτάλαντης με αστείρευτη δημιουργικότητα και πλούσιο πνευματικό κόσμο Γαλάτειας Ι. Βέρρα, μουσικολόγου-εκπαιδευτικού -ποιήτριας και φίλης μου η οποία με την ανεξάντλητη έμπνευση που τη διακατέχει, τις ηθικές αξίες της και τη δημιουργικότητά της γράφει αδιαλείπτως ποιήματα, συνθέτει μουσική και την επενδύει με στίχους.

Η σταχυολόγηση δέκα ποιημάτων από το εν συνόλω έργο μου προέκυψε από την λυρική θέαση του σπουδαίου συνθέτη Dritan Hasbiu ο οποίος έντυσε αρχοντικά τις λέξεις μου με ιδιαίτερο σεβασμό και ευθύνη. Η πιανίστα Elena Fedko κινήθηκε με βαθιά αρτιότητα και ευελιξία στο μουσικό αυτό αποτέλεσμα. Ο τσελίστας Nikolai Komissarov μάγεψε με τα εξόχως γοητευτικά χνάρια των λεπταίσθητων ήχων. Η Αλεξάνδρα Κοσμά με το φλάουτο μας οδήγησε σε μία ουράνια ατμόσφαιρα άκρως πνευματική. Το έργο αυτό αποτελεί την πρώτη μου προσπάθεια και επαφή με τον μουσικό κόσμο σαν ένα ιστορικά ηχητικό αποτύπωμα. Είμαι ευγνώμων για το ευγενές αυτό δώρο στον καλλιτεχνικό μου βηματισμό. Είναι κατάθεση ψυχής. Έργο γνήσιο και ανόθευτο.

Γαλάτεια Ι. Βέρρα

Στη συνέχεια, μπορείτε να ακούσετε τα υπέροχα μελοποιημένα ποιήματα μέσα από την εκφραστική φωνή της πολυτάλαντης Γαλάτειας!

Ευγένεια των ήχων

Γαλάτεια Ι. Βέρρα Στίχοι – ερμηνεία Γαλάτεια Ι. Βέρρα Συνθέτης: Dritan Hasbiu Συντελεστές Πιάνο: Elena Fedko Τσέλο: Nikolai Komissarov Φλάουτο: Αλεξάνδρα Κοσμά

Η Γαλάτεια ξεχωρίζει ιδιαιτέρως το τραγούδι “Κρύψε” το οποίο απηχεί τοπίο ανώτερου συναισθηματισμού και οδηγεί σε μία αξιέραστη αθωότητα.

Συγχαρητήρια Γαλάτεια! Καλοτάξιδο το Cd σου και μακάρι η “ευγένεια των ήχων” να αγγίζει τον εσωτερικό κόσμο του κάθε ακροατή ανακουφίζοντάς τον “σαν αστραπή” από την αγένεια και την αρνητικότητα που πιθανόν να αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του “όταν” “ο καιρός κυλάει”… μοιράζοντας υποσχέσεις….

Σου εύχομαι να συνεχίζεις να αγωνίζεσαι για την “υπερβατική αφή” που όλοι μας καλό κι αναγκαίο είναι να αγωνιζόμαστε με σκοπό την εύρεση πιο υψηλών & αληθινών ιδανικών…

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?