Ας χαμογελούν όλα τα παιδιά!

από Love Teaching by Archodoula
1 λεπτά ανάγνωσης

Στο 4ο εργαστήριο δεξιοτήτων του δεύτερου κύκλου των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων «Ενδιαφέρομαι και ενεργώ:Κοινωνική συναίσθηση και ευθύνη» με τίτλο του εργαστηρίου δεξιοτήτων «Γινόμαστε εθελοντές» και στα πλαίσια της υλοποίησης προγράμματος πολιτιστικών θεμάτων με τίτλο «Γινόμαστε εθελοντές» σε συνεργασία με τις υπόλοιπες τάξεις του σχολείου μας στηρίξαμε έμπρακτα ως σχολική κοινότητα τη φιλανθρωπική δράση για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννωνγια τον Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Πατήστε στην ανάρτηση που ακολουθεί για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες της εκπαιδευτικής δράσης που υλοποιήσαμε!

Η ευαισθησία και η κινητοποίηση των παιδιών που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση αναδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, δημιουργώντας παράλληλα συνθήκες αισιοδοξίας στο σχολικό περιβάλλον.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?