Τι γίνεται όταν το παιδί ξεσπάει;

από Love Teaching by Archodoula
1 λεπτά ανάγνωσης

Όταν το παιδί σου (όπως τα δικά μου) ξεσπάει / έχει νεύρα/ γκρινιάζει κτλ., είναι κρίσιμο να έχεις κατανοήσει το παγόβουνο της συμπεριφοράς του.

Σε αυτό το βίντεο επιμελημένο από την Ελένη Positive Parents, θα πάμε λίγο βαθύτερα και θα δούμε τους 8 βασικούς λόγους που κρύβει το παγόβουνο. Αυτό θα σε βοηθήσει να μην χάνεις την ψυχραιμία σου αλλά και να υποστηρίζεις το παιδί σου στις δύσκολες στιγμές.

Οι 8 βασικοί λόγοι που κρύβει το παγόβουνο του παιδιού σου

https://www.loom.com/share/a40b457578bb4ef0b134a008dba271ee?sid=66c6e67a-bcc6-49fc-84c2-724c6285630b

Είναι ένα από σημαντικά γονεϊκά εργαλεία και θεωρώ πολύ σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας σε αυτό το βίντεο. Με βοηθάει να μην παίρνω προσωπικά την ακατάλληλη συμπεριφορά του παιδιού και να μη θυμώνω με αυτή. Σκέφτομαι ότι η συμπεριφορά είναι ένα μήνυμα: κάτι επικοινωνεί. Έτσι προσπαθώ να ανακαλύψω την αιτία… τι κρύβει το παγόβουνο…

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?