ΜΕΤ: Εκδήλωση “Εθελοντισμός και Υγεία”

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, στις 18.30, το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών (ΜΕΤ) και ο Σύλλογος Φίλων ΜΕΤ, διοργανώνουν στον χώρο του Μουσείου την εκδήλωση «Εθελοντισμός και Υγεία, το ΜΕΤ τιμά τους εθελοντές και τους χορηγούς του».


Ομιλία θα ακουστεί από την εκπρόσωπο της τιμώμενης ΑΜΚΕ «Αναστασία» κα Νίκη Καρακώστα, Συνιδρύτρια της ΑΜΚΕ με θέμα: «Δημιουργώντας γέφυρες προς την ελπίδα!». Θα ακολουθήσει παρουσίαση από τον Διευθυντή του ΜΕΤ καινοτόμων δράσεων που προγραμματίζει το ΜΕΤ για την υλοποίηση των οποίων αναζητά χορηγούς.
Στη συνέχεια θα απονεμηθούν τιμητικά διπλώματα στους εθελοντές, στους συνεργάτες και στους χορηγούς του Μουσείου, καθώς και στα σχολεία, τα οποία συνεργάστηκαν με το ΜΕΤ, στο πλαίσιο δικτύων και διαγωνισμών, κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.
Την εκδήλωση θα ανοίξει η Χορωδία του 41ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Μετά το πέρας της εκδηλώσεως το κοινό θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους του ΜΕΤ και να παρακολουθήσει τις μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις του, ενώ θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

Για εξ αποστάσεως πρόσβαση συνδεθείτε στον σύνδεσμο: https://upatras-gr.zoom.us/j/94243272395?pwd=aG1QWG5IL01ObTVYK2pOeW9KaVprUT0

Δείτε στη συνέχεια το πρόγραμμα

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?