Διάκριση στην Πανελλαδική Σχολική Σκυταλοδρομία «Τρέχω για το ΕΥ» 2023

από Love Teaching by Archodoula
5 λεπτά ανάγνωσης

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία και το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα #BEACTIVE, συγχαίρουν όλες τις σχολικές μονάδες της χώρας για τη συμμετοχή τους στην Πανελλαδική Σχολική Σκυταλοδρομία «Τρέχω για το ΕΥ» 2023, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και της Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας Αθλητισμού. Οι σχολικές μονάδες της χώρας έτρεξαν με ενθουσιασμό για το ΕΥ-ζην, την ΕΥτυχία, την ΕΥσυνειδησία, το ΕΥ Αγωνίζεσθαι, την ΕΥρωστία, την ΕΥημερία, την ΕΥθύνη και την ΕΥγένεια.

Η διαδικασία επιλογής των Σχολείων που βραβεύονται για την Πανελλαδική Σχολική Σκυταλοδρομία «Τρέχω για το ΕΥ» 2023, ολοκληρώθηκε και το Δημοτικό Σχολείο μας διακρίθηκε ανάμεσα σε 456 σχολικές μονάδες πανελληνίως στην κατηγορία για τη μεγαλύτερη διαδρομή μαζί με το Δημοτικό Σχολείο Τσοτυλίου Κοζάνης και το Πρότυπο ΓΕΛ Αγίων Αναργύρων. Υπεύθυνοι για την επιτυχημένη υλοποίησή της ήταν οι γυμναστές του σχολείου μας κος. Παναγόπουλος Νικόλαος και κα. Πλακούδα Κωνσταντίνα, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς των Ε και Στ τάξεων.

Το σύνθημά μας: Ευτυχώς κινούμαι

Μπορείτε να δείτε και τη σχετική ανάρτηση:

Οι αξιολογητές έζησαν τον μαθητικό παλμό όλης της επικράτειας και θαύμασαν τις σχολικές δράσεις, καθώς συνυπήρχαν σε αυτές η δημιουργική φαντασία και οι αξίες του αθλητισμού. Τα αθλητικά και κοινωνικά μηνύματα που αναδύθηκαν μέσα από τις συμμετοχές των μαθητών είναι πολλά και αποτυπώνουν τις επιθυμίες των παιδιών και των εκπαιδευτικών
για μια καλύτερη κοινωνία, για ένα πιο ελπιδοφόρο ΕΥ ζην!

Το βίντεο της συμμετοχής μας

Δημοτικο Κατω Καστριτσι
Η τελική κατάταξη- βραβεία 1ο-2ο-3ο- θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβεύσεων η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12:00 στην αίθουσα Ζακλίν ντε Ρομιγύ του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (Α. Παπανδρέου 37, Μαρούσι) και οι βραβεύσεις θα γίνουν από Έλληνες Ολυμπιονίκες!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?