Συμμετέχουμε στο διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τις Απόκριες 2022 “My Carnival, Your Carnival”

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Δεδομένου ότι τα Αγγλικά είναι αναμφίβολα ένα σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας για την πλειοψηφία των ανθρώπων στον κόσμο, ο εκπαιδευτικός εκδοτικός οίκος της Twinkl οργανώνει το project: «My Carnival, Your Carnival -Το Καρναβάλι μου, Το Καρναβάλι σου»  προκειμένου τάξεις σχολείων από διαφορετικά κράτη να μπορέσουν να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους. Παράλληλα τα παιδιά θα μάθουν περισσότερα για το πως γιορτάζονται οι Απόκριες σε άλλα σημεία του πλανήτη.

Μέσω της δραστηριότητας τα παιδιά θα μπορέσουν να εργαστούν ομαδικά και στη συνέχεια θα στείλουν ένα μήνυμα στα Αγγλικά καθώς και μια εικόνα σε  ένα σχολείο στη Βραζιλία, τη Γερμανία, την Ισπανία ή την Κύπρο! Αυτό το διεθνές εκπαιδευτικό project έχει στόχο να ενώσει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο με αφορμή τις Απόκριες, καλώντας τους μαθητές να μοιραστούν ιστορίες και αγαπημένες εικόνες από το καρναβάλι στη χώρα τους με παιδιά σε άλλα κράτη!

Δείτε τη συμμετοχή μας από τα Ε2, ΣΤ1 & ΣΤ2 τμήματα του σχολείου μας!

You may also like

1 σχόλιο

«My Carnival, Your Carnival» – Δύο ιστορίες για το Καρναβάλι από το Εξωτερικό! – Loveteaching 7 Μαρτίου 2022 - 22:53

[…] Συμμετέχουμε στο διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τ… […]

Απάντηση

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?