Εργαστήριο για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο «Συνδέσου με ασφάλεια»

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης

Τo Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις» πρόκειται να υλοποιήσει Εργαστήριο για την ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο με θέμα: «Συνδέσου με ασφάλεια».  Σκοπός του εργαστηρίου είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εφήβων αναφορικά με τους κινδύνους του Διαδικτύου και η υιοθέτηση μιας υγιούς και υπεύθυνης στάσης κατά την πλοήγηση στο διαδικτυακό περιβάλλον.

Ειδικότερα, μέσω του εργαστηρίου θα επιδιώξουμε δημιουργικά και βιωματικά να  αντιληφθούν οι έφηβοι τις επιρροές που δεχόμαστε από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και την ανάγκη εστίασης στον πραγματικό εαυτό έναντι του εικονικού εαυτού, να ενημερωθούν και να αντιληφθούν τις εκτάσεις του Διαδικτυακού εκφοβισμούκαθώς και να προβληματιστούν αναφορικά με τους κινδύνους του Διαδικτυακού τζόγου.

Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί στην Πάτρα στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης (Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών 35) στις 20 Απριλίου 2024 (Σάββατο) και ώρες: 11:00 – 14:00. Το εργαστήριο απευθύνεται σε εφήβους 13-15 ετών

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην παρακάτω φόρμα https://kpachaia.gr/ergastiri-gia-to-diadiktyo/. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Πρόληψης στα τηλέφωνα: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00, Υπεύθυνες: Νίκη Θεοδωροπούλου- Κοινωνική Λειτουργός, Μαριλίνα Φαλτσέτα- Ψυχολόγος M.Sc.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?