3ο Χριστουγεννιάτικο Επισκεπτήριο Αγάπης … για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων

από Love Teaching by Archodoula
5 λεπτά ανάγνωσης

Όλες οι τάξεις του σχολείου μας αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στο 3ο Χριστουγεννιάτικο Επισκεπτήριο Αγάπης … για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων, με υπεύθυνες δασκάλες για την εκπαιδευτική δράση την κα. Αρχοντούλα, την κα. Αθανασία και την κα. Κατερίνα. Φτιάξαμε όμορφες και πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κάρτες για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων.

Μια ευχή, μια κουβέντα συμπαράστασης, μια θετική σκέψη μετατρέπονται σε ισχυρό εφόδιο στην μάχη που δίνουν αυτοί οι άνθρωποι και οι συγγενείς τους.

Η στήριξή μας μένει ακλόνητη, οπότε η αγάπη μας θα τους αγκαλιάσει με άλλον τρόπο! Η αγάπη είναι σαν το ποτάμι, όταν της βάλεις φράγματα, θα βρει άλλους διαύλους να φτάσει στον προορισμό της – έχει αποδειχτεί άπειρες φορές.

Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες των μαθητών της Α & Β τάξης

Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες των μαθητών της Γ & Δ τάξης

Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες των μαθητών της Ε & Στ τάξης

Μπράβο σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν κι έδειξαν την ευαισθησία τους και την αγάπη τους στους συνανθρώπους μας που περνούν τον δικό τους Γολγοθά…

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?