Ο @Παπάκης Ντετέκτιβ!

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Ελάτε να διαβάσουμε μαζί το εκπαιδευτικό βιβλίο για μικρά παιδιά “Ο @Παπάκης Ντετέκτιβ”. Πραγματεύεται τις ψεύτικες πληροφορίες στο διαδίκτυο και προάγει την κριτική σκεψη των παιδιών.

Κατεβάστε το από εδώ.

πηγή:Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου – SaferInternet4Kids – Greek Safer Internet Center

Διαβάστε στα παιδιά σας το εκπαιδευτικό βιβλίο για μικρά παιδιά “Ο @Παπάκης και το Μαγικό Κάστρο” και ενημερωθείτε για τα online παιχνίδια και τις παγίδες που κρύβουν σχετικά με τις αγορές εντός του παιχνιδίου. Κατεβάστε το από εδώ.

Διαβάστε το εκπαιδευτικό βιβλίο για μικρά παιδιά “Ο @Παπάκης Σώζει την Κατάσταση”. Για άλλη μια φορά ο πολυμήχανος @Παπάκης και η παρέα του θα ακολουθήσουν όλους τους κανόνες του διαδικτύου και θα καταφέρουν τελικά να διοργανώσουν πολύ γρήγορα το πάρτυ αποχαιρετισμού της Σοφής- Κουκουβάγιας. Κατεβάστε το από εδώ.

Διαβάστε το εκπαιδευτικό βιβλίο για μικρά παιδιά “Ο Διάσημος φίλος του @Παπάκη”. Πραγματεύεται τις διαδικτυακές φιλίες αλλά και κανόνα ότι δεν πρέπει να μιλάμε με κανέναν άγνωστο ούτε στον πραγματικό κόσμο αλλά ούτε και στο διαδίκτυο. Κατεβάστε το από εδώ.

Συνοδευτικές δραστηριότητες για τη σειρά βιβλίων @Παπάκης

Αυτό το φυλλάδιο περιέχει δραστηριότητες που έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούνται μετά την ανάγνωση των βιβλίων “Η Μεγάλη Απόφαση του @Παπάκη”, “Ο Διάσημος Φίλος του @Παπάκη” ή “Ο @Παπάκης ντέντεκτιβ”. 

Μπορείτε να κατεβάσε το φυλλάδιο δραστηριοτήτων εδώ

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?