Τα γυαλιά της διαφορετικότητας

by Love Teaching by Archodoula
1 minutes read

“Τα γυαλιά της διαφορετικότητας” είναι μια σύντομη ταινία κινουμένων σχεδίων του προγράμματος επιχορήγησης ΜΚΟ του ΕΟΧ “Είμαστε όλοι Πολίτες”, που διαχειρίζεται το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Μέσα από την ιστορία του Γιάννη, ενός καθημερινού ανθρώπου, η ταινία επιχειρεί να αναδείξει την ανάγκη να “αποφασίσουμε να δούμε” προκειμένου να συμφιλιωθούμε και να αγκαλιάσουμε τη διαφορετικότητα γύρω μας. 

Η μορφή αυτή περιλαμβάνει ελληνικούς υπότιτλους για να διευκολύνει άτομα με προβλήματα ακοής.

Bodossaki Foundation

Ο Γιάννης θα βάλει γυαλιά όχι γιατί δε βλέπει τα γράμματα και τους αριθμούς, αλλά γιατί αγνοεί τους ανθρώπους που έχουν κάτι το διαφορετικό. Με τα γυαλιά της διαφορετικότητας θα γνωρίσει πραγματικά τους άλλους, γιατί θα δει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον καθένα ξεχωριστό.

Μία ενδιαφέρουσα ταινία μικρού μήκους που έχει  πολλά να διδάξει!

You may also like

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?