Γέγονε – Μέσα στο Μουσείο

από Love Teaching by Archodoula
1 λεπτά ανάγνωσης

Μια σειρά stop motion animation στο ERTFLIX σε συνεργασία με μουσεία της Αττικής.

Στόχος της είναι να δημιουργήσει μια πρώτη επαφή των παιδιών με τα μουσεία, μέσα από μια ψυχαγωγική αφήγηση. Tαυτόχρονα δημιουργεί το έδαφος για οικογενειακή ψυχαγωγία και συζήτηση ανάμεσα σε παιδιά και γονείς, αλλά και μέσα σε μουσεία και σχολεία.

Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των παιδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων του κάθε μουσείου, έχουν επιλεγεί χαρακτηριστικά εκθέματα που αντιπροσωπεύουν το κάθε μουσείο (δύο εκθέματα ανά μουσείο). Αυτά στη συνέχεια μετατρέπονται σε τρισδιάστατα μοντέλα. Παράλληλα η σύνθεση της πρωτότυπης μουσικής για κάθε επεισόδιο, όπως και η ηχογράφηση στα Μουσικά Σύνολα, δημιουργεί μια ακόμη εντυπωσιακή διάσταση στην παραγωγή.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις εκπομπές. Επίσης, μπορείτε να τις δείτε από την smart τηλεόραση του σπιτιού σας μέσω της εφαρμογής ertflix.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?