Οι συμμετοχές μας στον δημιουργικό Διαγωνισμό Αστέρι της Ευχής 2022 – 2023

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης

Οι μαθητές των Α, Β, Ε και Στ τάξεων του σχολείου μας μετά από την εθελοντική τους συνεισφορά στο φιλανθρωπικό έργο του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) συμμετείχαν στον δημιουργικό διαγωνισμό που προκήρυξε ο οργανισμός.

Δημιούργησαν συλλογικές συμμετοχές  έχοντας ως αφετηρία το φιλανθρωπικό έργο του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους για την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής, αλλά και τις ιστορίες παιδιών ευχής.

Οι μαθητές των Α και Β τάξεων συμμετείχαν στην κατηγορία “Δημιουργική κατασκευή”! Αντλώντας έμπνευση από το Αστέρι της Ευχής στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο της τάξης με τα αστεράκια της δράσης!

Οι μαθητές των Ε και Στ τάξεων συμμετείχαν στην κατηγορία “Σχεδίασε το Αστέρι σου”. Αξιοποιώντας τη μακέτα του Αστεριού και με εφόδια τη φαντασία και το ταλέντο τους δημιούργησαν το δικό τους Αστέρι!

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει στις 28/04/2023

Συγχαρητήρια παιδιά για τη δημιουργικότητά σας και για τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?