Για τη βασίλισσα της καρδιάς μας!

από Love Teaching by Archodoula
7 λεπτά ανάγνωσης

Σε συνέχεια των δώρων που φτιάξαμε για τις καλύτερες μαμάδες, μετά από το χειροποίητο κόσμημα που μπορείτε να δείτε πατώντας στην επόμενη ανάρτηση,

φτιάξαμε κάρτες γεμάτες αγάπη, ραβδάκια και διπλώματα για τις μαμάδες μας! Σας αφιερώνουμε με πολλή αγάπη το επόμενο τραγούδι!!

Στο πλευρό μου είναι πάντα ότι κι αν μου συμβεί

σαν νεράιδα ζωντανεύει κάθε ευχή μου κρυφή

λες και ξέρει τι ζητάω πριν ακόμη το πω

αχ μανούλα μου καρδούλα μου πολύ σ’αγαπώ!

Butterflay

Για να τα δούμε ένα – ένα στη συνέχεια!

Κάρτα 3D δώρα

Origami κάρτα-καρδιά

Ραβδάκια για τις βασίλισσες μας!

Διπλώματα για τις καλύτερες μαμάδες!

Όλα τα δωράκια για τη γιορτή τη μητέρας!

Χρόνια σας πολλά μαμάδες με υγεία και πάντα να σας δίνουν τα καμάρια σας χαρές και όμορφες εκπλήξεις! Να είστε γερές και δυνατές για να συνεχίζετε με πίστη, υπομονή και ελπίδα τον καθημερινό αγώνα σας για την ανατροφή και τη διαπαιδαγώγηση των υπέροχων παιδιών σας!

Μην ξεχνάτε ότι για τον κόσμο είστε απλά μια μητέρα. Για το παιδί σας είστε ο κόσμος όλος

Ας κλείσουμε με Οδυσσέα Ελύτη… «Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου».

Τέλος, θα ήθελα να κάνω μία αναφορά και στην παρακάτω πληροφορία που ίσως δεν γνωρίζετε. Μόλις τη δεκαετία του ’60 η γιορτή της μητέρας στη χώρα μας ακολούθησε τα αμερικανικά πρότυπα και γιορτάζεται πλέον τη 2η Κυριακή του Μαΐου. Έως τότε εορταζόταν στις 2 Φεβρουαρίου, στη γιορτή της Υπαπαντής που όρισαν οι Έλληνες το 1929 για τη γιορτή της Μητέρας. Αν θέλετε, μπορείτε να διαβάσετε το επόμενο άρθρο για περισσότερες πληροφορίες.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?