Σήμερα, στην τάξη μας παρά τον άστατο και βροχερό καιρό φέραμε όμορφα λουλουδάκια για να φτιάξουμε το μαγιάτικο στεφάνι, τηρώντας το έθιμο!

Το Μάη είχες στα μαλλιά
γαρίφαλο στα χείλη
στα μάτια και στο μέτωπο
την ομορφιά τ’Απρίλη


(Από το “πέρα από τη θάλασσα”)
Ερίκκος Θαλασσινός

Με ομαδοσυνεργασία δημιουργήσαμε το μαγιάτικο στεφάνι της τάξης μας με τη φαντασία μας συνδυάζοντας ωραία τα λουλούδια και τα χρώματά τους!

Το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο και μας ενθουσίασε όλους!!

Βγάλαμε την αναμνηστική φωτογραφία μέσα στην τάξη μας, καθώς έξω έβρεχε καταρρακτωδώς, αν και θα μας άρεσε να βρισκόμασταν στην πρασινάδα της αυλής του σχολείου μας…

Πήραμε στα χέρια μας τις 3D origami πασχαλίτσες που κατασκευάσαμε την ώρα των εικαστικών με την κα.Μαρίνα και θα τις δείτε και σε επόμενη ανάρτηση!

Οι μαθητές της Α και Β τάξης με τη δασκάλα τους σας ευχόμαστε καλό μήνα με ήλιο και ανοιξιάτικη χαρά!!

Η κατασκευή εντάσσεται και στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Μαζί για το ΔάSOS» #mazigiatodaSOS σε συνεργασία μας με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, με τις Διευθύνσεις Α/βαθμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης των Π.Ε. Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Βοιωτίας,  στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από το ΥΠΑΙΘ, Διεθνούς Θεματικού Δικτύου ΠΕ «Μαθαίνω για τα Δάση», του οποίου εθνικός χειριστής στην Ελλάδα είναι η ΕΕΠΦ. Το έργο υλοποιείται με δωρεά του Ιδρύματος Π. & Α. Κανελλοπούλου(https://pacf.gr)

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?