Φτιάξαμε βραχιολάκια με την τεχνική Kumihimo 

από Love Teaching by Archodoula
5 λεπτά ανάγνωσης

Η λέξη Kumihimo αποτελείται από τις ιαπωνικές λέξεις kumi, που σημαίνει πλέκη ή συγκεντρώνω, και himo, που σημαίνει κλωστή. Επομένως, kumihimo σημαίνει συγκεντρωμένες κλωστές, και η τεχνική Humihimo είναι ο τρόπος με τον οποίο συγκεντρώνει ή πλέκεις σύμφωνα με τους Ιάπωνες τις κλωστές.

Φτιάξαμε όμορφα βραχιολάκια για εμάς και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα! Περάσαμε υπέροχα φτιάχνοντας τα, διασκεδάζοντας κι εξασκώντας τη λεπτή κινητικότητά μας. Τα κατασκευάζαμε στην τάξη μας μετά την ολοκλήρωση των εργασιών μας για να χαλαρώσουμε αλλά και στα διαλείμματά μας!! Δείτε στη συνέχεια τα βραχιολάκια με την τεχνική Kumihimo!!

Όμορφα βραχιολάκια με την τεχνική Kumihimo 

Κατά την ώρα της δημιουργίας!

Οι δημιουργίες μας!

Οδηγίες κατασκευής βραχιολιού

Στο επόμενο βίντεο μπορείτε να δείτε πώς θα φτιάξετε ένα βραχιολάκι σαν το δικό μας! Είναι εύκολο! Χρειαζόμαστε 7 κλωστές σε ένα χαρτονάκι σε σχήμα κύκλου χωρισμένο σε 8 σχισμές και μία τρύπα στο κέντρο του. Περνάμε όλες τις κλωστές από το κέντρο του κύκλου και τις δένουμε κόμπο από την κάτω μεριά του χάρτινου κύκλου. Στη συνέχεια, περνάμε την κάθε κλωστή από την κάθε σχισμή. Μία σχισμή δεν θα έχει κλωστή. Την φέρνουμε μπροστά μας και από αυτή τη σχισμή μετράμε 3 κλωστές δεξιόστροφα. Την τρίτη κλωστή την τοποθετούμε στην σχισμή που είναι κενή. Και ξαναρχίζουμε το μέτρημα φέρνοντας κάθε φορά μπροστά μας την κενή σχισμή. Στην τάξη μας λέγαμε “1,2,3, κάτω”.

Kiki Crochet Patterns

Ελπίζω να σας άρεσε! Μία ωραία και δημιουργική δραστηριότητα για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας το καλοκαίρι!!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?