Εκπαιδευτική δράση του humanstories.gr: Στέλνουμε ευχές και δώρα στο Δημοτικό Σχολείο Τελένδου

από Love Teaching by Archodoula
5 λεπτά ανάγνωσης

Φέτος τα #Χριστούγεννα θέλουμε να φέρουμε πιο κοντά μικρά #σχολεία, πιο κοντά #γειτονιές της Ελλάδας μας, να μοιραστούμε για άλλη μια φορά στιγμές.

Τα μικρά σχολεία μας σιγά-σιγά θα κλείσουν». Αυτή είναι μία πολύ δυσάρεστη διαπίστωση που φέτος στο humanstories.gr την ακούμε πολύ συχνά. Τα τελευταία χρόνια στεκόμαστε δίπλα στα μικρά σχολεία και προσπαθούμε από την πλευρά μας να τα κάνουμε σε όλους εσάς αναγνωρίσιμα. Να μάθουμε την ιστορία τους, να γνωρίσουμε τους εκπαιδευτικούς και να στηρίξουμε την προσπάθεια τους να παραμείνουν ζωντανά. Να παραμείνουν ανοιχτά. Κάτι που φέτος δεν το ακούμε έντονα.

Τα μικρά σχολεία και οι μικροί μαθητές τους, δε θα αντέξουν. Δεν αντέχουν τη μοναξιά, και βλέπουν την αδυναμία του κράτους να τα στηρίξει. Νιώθουν μόνοι.

Οι μαθητές της Στ1 τάξης ευαισθητοποιημένοι αποφάσισαν μετά από σύσκεψη που έκανε όλη η τάξη με το μαθητικό συμβούλιο της τάξης να στηρίξουν το Δημοτικό Σχολείο Τελένδου, στέλνοντας στον μοναδικό μαθητή του, τον μικρό Σάββα, χριστουγεννιάτικες κάρτες με ευχές, ζωγραφιές, πακέτα με δώρα και σχολικά είδη!

Το πρακτικό 4 του μαθητικού συμβουλίου της τάξης μας

Τα δώρα μας για τον Σάββα

Κανένα μικρό σχολείο δεν είναι ΜΟΝΟ ΤΟΥ

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?