Συμμετέχουμε στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τη Φλόγα

από Love Teaching by Archodoula
10 λεπτά ανάγνωσης

Έφτασε η ώρα για τη μεγάλη γιορτή της αγάπης και της προσφοράς! 

Το σχολείο μας συμμετέχει με δημιουργίες μαθητών και γονέων στην καθιερωμένη πλέον ανοιχτή εορταστική εκδήλωση με θέμα: «41 Χρόνια ‘ΦΛΟΓΑ’. Αγάπη δίχως όρους…», που συνδιοργανώνεται από το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», Τμήμα Πάτρας, και το Τμήμα Αγωγής Υγείας της Π.Ε. Αχαΐας.

Ευρύτερος στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων για τον καρκίνο στα παιδιά, η διάδοση του μηνύματος της ΦΛΟΓΑΣ και η γνωστοποίηση του έργου της. Παιδαγωγικό στόχο της εκδήλωσης αποτελεί η βιωματική εμπλοκή των μαθητών σε ζητήματα εθελοντικής προσφοράς και συνεργασίας για την επίτευξη υψηλών στόχων.

Με πολλή χριστουγεννιάτικη διάθεση κι αγάπη στην τάξη μας φτιάξαμε ημερολόγια, χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικές χιονισμένες μπάλες που προσφέρονται απλόχερα στον πάγκο του σχολείου μας στο παζάρι για ενίσχυση του συλλόγου Φλόγα.

Οι χριστουγεννιάτικες κατασκευές μας

Α) Χιονισμένες διακοσμητικές γυάλες

Β) Χριστουγεννιάτικα ημερολόγια

Γ) Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Δείτε το σχετικό άρθρο της εφημερίδας “Πελοπόννησος” για την υλοποίηση του παζαριού: Τα παιδιά παρέδωσαν μάθημα και γέμισαν τον κουμπαρά της «Φλόγας» με 26.500 ευρώ.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?