Τα ανθρωπάκια του Keith Haring μας διδάσκουν αρετές!

από Love Teaching by Archodoula
4 λεπτά ανάγνωσης

Στο τέλος του 3ου Εργαστήριο δεξιοτήτων «Όλοι μας διαφορετικοί αλλά ίσοι» του πρώτου κύκλου με τίτλο A και Β όλοι μαζί μία ομάδα! ανακεφαλαιώσαμε όλες τις σημαντικές αρετές-δεξιότητες όπως η φιλία, η βοήθεια, η συνεργασία, η ομαδικότητα, η μοιρασιά, η δημιουργικότητα μέσω μίας ιδιαίτερης διαθεματικής δραστηριότητας που συνδέεται με το μάθημα των εικαστικών.

Οι μαθητές χωρίστηκαν ανά δύο σε ομάδες και κάθε ομάδα διάλεξε ποιο ζευγάρι φωτογραφιών αρετής-δεξιότητας θα υλοποιούσε. Οι φωτογραφίες με τα μοναδικά ανθρωπάκια είναι έργα τέχνης του σπουδαίου καλλιτέχνη Keith Haring.

Ο Κιθ Χάρινγκ (Keιth Haring) γεννήθηκε το 1958 την Πενσυλβάνια των Η.Π.Α. Η ζωγραφική του ανήκει στο κίνημα της POP ART καθώς και στην Street Art.  Ο Κιθ Χάρινγκ  δημιουργεί ανθρώπινες φιγούρες, χωρίς χαρακτηριστικά, μόνο με το περίγραμμά τους και μετά τις ζωγραφίζει με πολλά διαφορετικά χρώματα.

Picture

Δείτε τις υπέροχες αφίσες που δημιούργησαν οι μικροί μαθητές!

Οι μαθητές της Α & Β τάξης ενθουσιάστηκαν και γνώρισαν την τεχνική του καλλιτέχνη Keith Haring! Τα πήγαν εξαιρετικά όλοι τους!

Η εύρεση των εικόνων-έργων του Keith Haring και η σύνδεσή τους με τις αντίστοιχες αρετές-δεξιότητες του εργαστηρίου είναι της κας Βάνας Μπουλτή.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?