Το ατύχημα του ‘Αι-Βασίλη της Μελίνας Χ.

από Love Teaching by Archodoula
4 λεπτά ανάγνωσης
Εγκαινιάζουμε σήμερα το νέο μας project
 “Οι Μικροί Δημοσιογράφοι της Δ2΄ τάξης” 
οι οποίοι  θα σας συντροφεύουν ευχάριστα 
τη σχολική χρονιά που διανύουμε! 

Οι μαθητές θα αρθρογραφούν για θέματα 
που βρίσκουν ενδιαφέροντα και τους απασχολούν.
Καλή σας ανάγνωση!!!


Η πρώτη “Μικρή Δημοσιογράφος” 
είναι η μαθήτρια Μελίνα Χ. 
και μας παρουσιάζει το παραμύθι της:


Το ατύχημα του ‘Αι-Βασίλη


Χθες το βράδυ ένα καταπληκτικό θέαμα αποκαλύφθηκε.Τα σκοινιά από το έλκηθρο του ΄Αι-Βασίλη κόπηκαν και έπεσε σε μια καμινάδα.
‘Ηταν παραμονή Χριστουγέννων.
  Μια σκοτεινή χριστουγεννιάτικη βραδιά. Ο ‘Αι Βασίλης μοίραζε τα δώρα στα παιδιά.’Ομως καθώς πέταγε κόπηκαν τα σκοινιά του έλκηθρου και έπεσε στην καμινάδα ενός σπιτιού και φώναζε βοήθεια.Αλλά κανείς δεν τον άκουγε.Συνέχισε μήπως κάποιος τον βοηθήσει γιατί είχε τραυματιστεί άσχημα στο πόδι.Ξαφνικά τον άκουσε ένα κοριτσάκι και έτρεξε να τον βοηθήσει γιατί νόμιζε ότι ήταν ο μπαμπάς της.Γρήγορα όμως κατάλαβε ότι δεν ήταν ο μπαμπάς  της.Τότε πήγε να δει ποιος είναι και όταν αντίκρισε τον ‘Αι-Βασίλη έμεινε άφωνη.
Η πρώτη της σκέψη ήταν να καλέσει το 166.Ξανασκέφτηκε όμως ότι δεν πρέπει να μαθευτεί και ξύπνησε τους γονείς της.Αυτοί του έδεσαν το πόδι με επίδεσμο,τον κέρασαν γάλα για να ηρεμήσει και του πρότειναν να ξεκουραστεί στο σπίτι τους.Αυτός όμως δεν δέχτηκε γιατί όπως είπε είχε πολύ δουλεία,απόψε.Τους ευχαρίστησε, σφύριξε στους ταράνδους του,που στο μεταξύ είχαν αλλάξει τα σκοινιά και ανέβηκε στο έλκηθρο για να συνεχίσει.
Αγαπητοί μου αναγνώστες, σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά μήπως ξαναχρειαστεί τη βοήθεια σας!!!!!!!! 


                                                                                     Μελίνα  Χ.

Η αφίσα που δημιούργησε η Μελίνα για το παραμύθι της:


You may also like

1 σχόλιο

Ανώνυμος 16 Δεκεμβρίου 2016 - 15:18

Μπράβο σου Μελίνα!Εξαιρετικό παραμύθι κι όμορφη αφίσα!

Απάντηση

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?