Όμορφες αναμνήσεις…

από Love Teaching by Archodoula
7 λεπτά ανάγνωσης

Αύριο θα χτυπήσει το κουδούνι για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς… Μαθητές, γονείς και δάσκαλοι όλοι καλούνται να αντιμετωπίσουν τα νέα δεδομένα… Τη φετινή σχολική χρονιά δε θα βρίσκομαι κοντά στους περσινούς υπέροχους μαθητές μου.

Θα ήθελα αγαπητά μου παιδιά πριν το αυριανό νέο και δημιουργικό ξεκίνημά σας να σας πω μερικά λόγια…

Δεν είναι το τέλος αυτής της όμορφης διαδρομής που ήμασταν πέρυσι συνοδοιπόροι αλλά και η αρχή μιας νέας. Έχετε ακόμα να μάθετε και να πετύχετε πολλά. Θα ζήσετε όμορφες και άσχημες στιγμές στο μέλλον. Προσπαθήστε πάντα να κρατάτε τις όμορφες όσο πιο πολύ μπορείτε για να ξεπεράσετε τις άσχημες στιγμές όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Να προσπαθείτε συνεχώς για το καλύτερο, κάθε μέρα να γίνεστε λίγο καλύτεροι από την προηγούμενη μέρα και να μην στενοχωριέστε αν κάποια στιγμή τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα περιμένετε. Η ζωή δε σταματάει, συνεχίζει αδιάκοπα και θα σας δίνει πάντα νέες ευκαιρίες, αρκεί να σηκώνεστε και γίνεστε δυνατότεροι ύστερα από κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζετε.

Σας εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να προοδεύσετε στη ζωή σας και να έχετε υγεία και ευτυχία! Να είστε πάντα σωστοί άνθρωποι με ήθος και αξίες. Να σέβεστε τους άλλους, ακόμα και όταν διαφωνείτε μαζί τους. Να έχετε πάντα το θάρρος της γνώμης σας, ακόμα κι αν πρόκειται να ακολουθήσουν συνέπειες. Να αποδέχεστε τη διαφορετικότητα, ακόμα κι αν κάτι δε σας αρέσει. Να αναγνωρίζετε τα λάθη σας και να ζητάτε συγγνώμη. Να επιλέγετε πάντα το σωστό και να υποστηρίζετε το δίκαιο γιατί μόνο τότε θα έχετε τη συνείδησή σας καθαρή. Άλλωστε, η κοινωνία μας μπορεί να έχει ανάγκη από επιστήμονες, αλλά περισσότερη ανάγκη έχει από Ανθρώπους.

Συγγνώμη αν κάποια στιγμή, χωρίς να το θέλω, μπορεί να στεναχώρησα κάποιον από εσάς. Σας ευχαριστώ για όλα όσα μου προσφέρατε, για την αγάπη, για το χαμόγελό σας, για την καθημερινή χαρά που έβλεπα στα πρόσωπά σας, για τις όμορφες ιδέες σας και για τη δύναμη που δίνατε να συνεχίσω να είμαι δίπλα σας…

Τέλος, να μην ξεχνάτε ότι το αληθινό νόημα της ζωής είναι απλά να δίνετε στη ζωή σας νόημα. Να χαιρόσαστε την κάθε σας στιγμή! Μην περιμένετε την τέλεια στιγμή, κάντε την εσείς να είναι τέλεια!


Σας αγαπώ πολύ!
Θα σας θυμάμαι πάντα!

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά να έχετε!

Για να διαβάσουμε μερικές όμορφες αναμνήσεις όπως εσείς τις αποτυπώσατε!

ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ & Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ 6Η ΕΜΑΚ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

ΠΑΓΩΤΟ…ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΣ!!

ΓΙΝΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΑΣ!

ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΡΟΔΙΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?