Αν οι πιγκουίνοι είχαν φωνή

από Love Teaching by Archodoula
5 λεπτά ανάγνωσης
Ως μέλη της Παιδικής HELMEPA γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τους Πιγκουίνους στις 20 Ιανουαρίου, πραγματοποιώντας τη Δράση 17 “Αν τα ζώα είχαν φωνή” του Σχεδίου Δράσης του Προγράμματος . 
Μπορείτε να δείτε τις δράσεις ευαισθητοποίησης που υλοποιήθηκαν στην τάξη μας στη δημοσίευση Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τους Πιγκουίνους.
 
 
 
Στη συνέχεια, οι μαθητές αφού ευαισθητοποιήθηκαν δημιούργησαν ενημερωτικές αφίσες, ποιήματα και λεύκωμα με σημαντικές πληροφορίες.
Οι αφίσες και το λεύκωμα δημιουργήθηκαν από πληροφορίες που συλλέξαμε για τα βιολογικά χαρακτηριστικά των πιγκουίνων, τις προτιμήσεις τους σε φαγητό, τις ιδιαιτερότητες τους, τον τόπο που ζουν, τη συμπεριφορά τους και τις συνήθειές τους καθώς και τους πιθανούς κινδύνους που αντιμετωπίζουν.
 
Λεύκωμα από τη Μαρία Τσ.
 
Τα είδη των πιγκουίνων από την Αθανασία Χρ.
 
Οι συνήθειες των πιγκουίνων από την Σοφία Μπ.
 
Ποίημα για τους πιγκουίνους από την Μάρσια Π.
 
 
Στο τέλος γίναμε η φωνή τους και η Αγγελική Π. έγραψε ένα κόμικ για τους πιγκουίνους!
 
 

Χαρούμενοι πιγκουίνοι με τους Εσκιμώους” 
που δημιούργησαν τα νήπια μιας
 εξαιρετικής συναδέλφου νηπιαγωγού

 
 
 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε 
ένα βίντεο-παρουσίαση των δράσεων

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?