Η ποδοσφαιρική ακαδημία του ΠΑΣ ΑΡΗ Αρχαίας Κορίνθου

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης
Ο Μικρός Δημοσιογράφος Χρήστος Ζ. αρθρογραφεί για την ακαδημία ποδοσφαίρου όπου ανήκει.

Το Σάββατο 28 Μαϊου 2017  πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ στα Αθίκια Κορινθίας. Το τουρνουά διοργάνωσε ο Α.Π.Σ.ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ. 
Ο Χρήστος με το αναμνηστικό συμμετοχής του στο τουρνουά

Μεταξύ των ακαδημιών που  συμμετείχαν ήταν και η ακαδημία του ΠΑΣ ΑΡΗ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ στην οποία πηγαίνω κι εγώ.
Η ακαδημία του ΠΑΣ ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ είναι μια καινούρια ακαδημία που λειτουργεί για πρώτη χρονιά με τεχνικό διευθυντή τον Παναγιώτη Τζαναβάρα και προπονητές τον  Δ. Ποτήρη και Γ.  Καρσιώτη. 
Οι προπονήσεις γίνονται στο γήπεδο της ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. Αυτή τη στιγμή πηγαίνουν 50 παιδιά στην ακαδημία από 5 έως 15 ετών και είναι χωρισμένα σε γκρουπ  ανάλογα με την χρονολογία γέννησης.
Οι προπονητές είναι άρτια εκπαιδευμένοι. Ο δικός μου προπονητής είναι ο κύριος Γιώργος και προπονεί τα μεγαλύτερα γκρουπ της ακαδημίας  όπως το junior με χρονολογία γέννησης 2006-2007 στο οποίο είμαι κι εγώ και το παίδων με χρονολογία γέννησης 2005-2003.
Μας διδάσκουν πιο πολύ την ομαδικότητα στο παιχνίδι κι όχι την ατομική προσπάθεια.
                                                                                                                Χρήστος Ζ.

Μπορείτε να διαβάσετε άμα θέλετε το παλαιότερο αθλητικού περιεχομένου άρθρο του Χρήστου με τίτλο: Η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?