Τα πιστοποιητικά συμμετοχής μας στην παγκόσμια καμπάνια της Twinkl

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης

Παράλληλα με τη Διάσκεψη COP26 του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή που πραγματοποιήθηκε στη Γλασκώβη (31/10-12/12), η Twinkl κάλεσε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές σε όλο τον κόσμο να ξεκινήσουν τη συζήτηση για την κλιματική αλλαγή στις σχολικές τάξεις μέσω της εκπαιδευτικής δράσης: Draw Upon Earth – Ζωγραφίζοντας για τη Γη!

Συγκεκριμένα, τα παιδιά κλήθηκαν να μοιραστούν τις σκέψεις και τις εικόνες που τους δημιουργούνται σχετικά με την κλιματική αλλαγή και έτσι, στα πλαίσια της συζήτησης που έγινε στην τάξη τέθηκαν τα παρακάτω ερωτήματα και στη συνέχεια τα παιδιά ζωγράφισαν:

– Πώς πιστεύουν ότι θα είναι η Γη σε 50 χρόνια, και
– Πώς φαντάζονται την τέλεια Γη!

Στην Ελλάδα συμμετείχαν 390 μαθητές από 24 διαφορετικά σχολεία και προκειμένου να παρουσιαστούν τα έργα όλων των μαθητών δημιουργήθηκε μία  ψηφιακή έκθεση ζωγραφικής.

H Twinkl μας απέστειλε τα πιστοποιητικά συμμετοχής μας στην παγκόσμια δράση!

Συγχαρητήρια παιδιά!! Εύχομαι να συνεχίσετε να είστε ενεργοί και χρήσιμοι πολίτες με ευαισθησίες στην κοινωνία!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?