Το Δημοτικό Σχολείο Θύμαινας μας ευχαριστεί!

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης

«Τα μικρά σχολεία μας σιγά-σιγά θα κλείσουν». Αυτή είναι μία πολύ δυσάρεστη διαπίστωση που φέτος στο humanstories.gr την ακούμε πολύ συχνά. Τα μικρά σχολεία και οι μικροί μαθητές τους, δε θα αντέξουν. Δεν αντέχουν τη μοναξιά, και βλέπουν την αδυναμία του κράτους να τα στηρίξει. Νιώθουν μόνοι.

Συμμετείχαμε με όλες τις τάξεις του σχολείου μας Ουσιαστικά, στέλνοντας ευχές, κάρτες, ζωγραφιές, βιβλία και μικρά δωράκια στους τρεις μαθητές του μικρού μονοθέσιου Δημοτικού Σχολείου της Θύμαινας. Στον Μηνά Α’ δημοτικού, στη Στέλλα Γ΄ δημοτικού και στη Σταματούλα Ε΄ δημοτικού, βοηθώντας τους να νιώσουν μοναδικοί!

Κάπου κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έφτιαξαν οι τρεις μαθητές του Δημοτικού Σχολείου της Θύμαινας με τη δασκάλα τους βρίσκονται και τα δέματα που στείλαμε μαθητές κι εκπαιδευτικοί από το σχολείο μας!!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?