Συμμετοχή στο διαδικτυακό μάθημα για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από το SaferInternet

by Love Teaching by Archodoula
3 minutes read

Την Παρασκευή 24/02/2023 και ώρα 10:00 συμμετείχαμε στο διαδικτυακό μάθημα για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου για μαθητές Α’-Γ’ τάξης Δημοτικού, που πραγματοποιήθηκε από το Safer Ιnternet και διήρκησε μία διδακτική ώρα.

 

Η Αθηνά, η Άρτεμη και ο Ερμής ενημέρωσαν τους  μαθητές για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου και μέσα από δραστηριότητες που προτάθηκαν ενίσχυσαν τις γνώσεις τους για το ευαίσθητο αυτό θέμα. 

 

Η Αθηνά, ο Ερμής και η Άρτεμη μαθαίνουν στη γιαγιά της Αθηνάς πώς να πλοηγείται με ασφάλεια στο διαδίκτυο. Της μιλούν για την υπερβολική ενασχόληση, τους κινδύνους που υπάρχουν στα κοινωνικά δίκτυα, στα διαδικτυακά παιχνίδια καθώς και πως να αποφεύγει τις διαδικτυακές απάτες…
Της δίνουν και μια κορυφαία συμβουλή: Αν κάτι μας αναστατώσει στο διαδίκτυο το λέμε αμέσως σε έναν ενήλικα που εμπιστευόμαστε.

 

Μπορείτε να δείτε το παραμύθι στην παρακάτω ανάρτηση:

Μέσα από παραμύθια, κουιζ, παιχνίδια οι μικροί μαθητές έμαθαν τι πρέπει να προσέχουν στα πρώτα βήματά τους στον ψηφιακό κόσμο.  

You may also like

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?