Οι θησαυροί μας!

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης

Στο μάθημα της γλώσσας της Α δημοτικού, ” Τι κρύβει το μπαούλο;” στην ενότητα “Καράβια”, οι μαθητές διατύπωσαν υποθέσεις για το περιεχόμενο του μπαούλου με τους θησαυρούς του θείου Παύλου.

“Τι άραγε θησαυρούς να έχει το μπαούλο του θείου; “

Στη συνέχεια, μετά το σιωπηρό ερέθισμα και την ανταλλαγή απόψεων οι μαθητές οπτικοποίησαν αποτυπώνοντας με τον δικό τους τρόπο μέσω του γραπτού λόγου και μιας ζωγραφιάς τον δικό τους θησαυρό! Ας τους δούμε στη συνέχεια!Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το flipbook που ετοίμασα για τους θησαυρούς των παιδιών!

Flipbook: Οι θησυροί μας!

Πραγματικά, όλοι οι θησαυροί είναι υπέροχοι, παραμυθένοι, ονειρικοί αλλά και γεμάτοι ωριμότητα και αγάπη!

Μπράβο σας παιδιά!

Τέλος, στο μάθημα “Τι κρύβει το μπαούλο;” οι μαθητές εξοικειώνονται με τα φαινόμενα της αφαίρεσης/αποκοπής και με τη χρήση της αποστρόφου. Πατήστε παρακάτω για να δείτε τη θεωρία και εμπεδωτικές ασκήσεις στο παραπάνω φαινόμενο.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?