Χειροτεχνία “Φυτεύουμε…δίνουμε ζωή”

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Μαζί για το ΔάSOS» #mazigiatodaSOS πραγματοποιήσαμε συμβολική δεντροφύτευση μιας ροδιάς Ερμιόνης, που μας απέστειλε η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, στο χώρο του σχολείου μας!

Με αφορμή τη δράση της δεντροφύτευσης, οι μαθητές της Α και Β τάξης πλαισίωσαν τη δράση με τη χειροτεχνία “Φυτεύουμε…δίνουμε ζωή” αποδίδοντας καλλιτεχνικά τη σημασία της δεντροφύτευσης για το περιβάλλον. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν γκοφρέ χαρτί χειροτεχνίας, κομμάτι φελλού, πλαστελίνη και μαρκαδόροι.

Οι μαθητές κατά την ώρα εργασίας!

Η χειροτεχνία μας!

Η χειροτεχνία πραγματοποιείται στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, με τις Διευθύνσεις Α/βαθμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης των Π.Ε. Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Βοιωτίας, για την υλοποίηση του Έργου «Μαζί για το ΔάSOS» στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από το ΥΠΑΙΘ, Διεθνούς Θεματικού Δικτύου ΠΕ «Μαθαίνω για τα Δάση», του οποίου εθνικός χειριστής στην Ελλάδα είναι η ΕΕΠΦ. Το έργο υλοποιείται με δωρεά του Ιδρύματος Π. & Α. Κανελλοπούλου(https://pacf.gr)

 Μπράβο σε όλους τους μαθητές για την υπέροχη χειροτεχνία και τη δημιουργικότητά τους!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?