Δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

από Love Teaching by Archodoula
4 λεπτά ανάγνωσης

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος είναι παγκόσμια ημέρα η οποία εορτάζεται στις 5 Ιουνίου κάθε έτος. Είναι το κύριο όχημα των Ηνωμένων Εθνών για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και της δράσης για την προστασία του περιβάλλοντος. Η πρώτη Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος εορτάστηκε το 1974. Ας ακούσουμε ένα ωραίο τραγούδι ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος:

ΑΧ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ

FUN FOR EVERYONE ΣΤΙΧΟΙ: ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 19ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ : ΜΑΡΙΑ ΤΡΑΝΟΥΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ : ΠΑΝΟΣ ΓΑΛΗΝΟΣ

Τη φετινή σχολική χρονιά υλοποιήσαμε αρκετές δράσεις που σχετίζονται με την περιβαλλοντική αγωγή. Σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, με τις Διευθύνσεις Α/βαθμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης των Π.Ε. Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Βοιωτίας, συμμετείχαμε στην υλοποίηση του Έργου «Μαζί για το ΔάSOS» στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από το ΥΠΑΙΘ, Διεθνούς Θεματικού Δικτύου ΠΕ «Μαθαίνω για τα Δάση», του οποίου εθνικός χειριστής στην Ελλάδα είναι η ΕΕΠΦ.

Πατήστε στην επόμενη εικόνα για να δείτε όλες τις δράσεις που υλοποιήσαμε στο πρόγραμμά μας, παρά τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις του ωρολόγιου προγράμματος ενός τριθέσιου σχολείου.

Καδράκια με λουλούδια

Φτιάξαμε όμορφα καδράκια με λουλούδια που πήραν ανθρώπινα χαρακτηριστικά!!

Δεν είναι πολύ χαριτωμένα;

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας!

Τέλος, μπορείτε να δείτε την κατασκευή του Θωμά με το μήνυμά του για την προστασία του περιβάλλοντος!

Γιατί η προστασία του περιβάλλοντος που ζούμε είναι στο χέρι μας!!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?