Για τη γιορτή του πατέρα…

από Love Teaching by Archodoula
9 λεπτά ανάγνωσης

Ποτέ δεν επιδιώκει επευφημίες, ποτέ δεν υπερηφανεύεται, απλά συνεχίζει να δουλεύει αθόρυβα γι’ αυτούς που αγαπά περισσότερο.

Σπάνια μιλά για τα όνειρά του, επιθυμεί ελάχιστα και τις περισσότερες φορές δεν θα μιλήσει για τις αγωνίες του.

Είναι εκεί… ένα γερό θεμέλιο σε όλες τις καταιγίδες της ζωής.

Ένα σταθερό χέρι να κρατηθείς τις ώρες της αγωνίας και της πάλης.

Ένας πραγματικός φίλος που μπορούμε να στραφούμε όταν οι καιροί είναι καλοί και κακοί.

Μια από τις μεγαλύτερες ευλογίες μας.

Ο άντρας που αποκαλούμε Μπαμπά!

ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ Κέντρο Ειδικών Θεραπειών

Σύμφωνα με την ελληνική έκδοση της Wikipedia, η Γιορτή του πατέρα ή ημέρα του πατέρα ονομάζεται η ετήσια κινητή εορτή προς τιμήν του πατέρα, των πατρικών δεσμών και γενικά της επιρροής των πατέρων στην κοινωνία. Στην Ελλάδα γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, σε άλλες χώρες η ημερομηνία μπορεί να διαφέρει. Θεωρείται συμπληρωματική εορτή μαζί με τη γιορτή της μητέρας.

Father – 1 minute Emotional Award Winning Iranian Short Animation Film father’s day

Δείτε στη συνέχεια ένα συγκινητικό βίντεο για τον πατέρα στη ζωή της οικογένειας…Αξίζει τον χρόνο σας…

Barr Pictures Media

Η πρώτη γνωστή ιστορικά περίπτωση οργανωμένου εορτασμού της Ημέρας του Πατέρα έλαβε χώρα στο Φέαρμοντ της Δυτικής Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών στις 5 Ιουλίου 1908. Διοργανώθηκε από την Γκρέις Γκόλντεν Κλέιτον (Grace Golden Clayton), η οποία ήθελε να γιορτάσει προς τιμήν των 210 νεκρών πατέρων που έχασαν τη ζωή τους σε ορυχείο στην αποκαλούμενη Τραγωδία του Μόνονγκα (Monongah Mining disaster) μερικούς μήνες πριν στο Μόνονγκα της Δυτικής Βιρτζίνιας, τον Δεκέμβριο του 1907. 

Πολύχρωμα καδράκια για τους μπαμπάδες μας!

Στην τάξη μας φτιάξαμε όμορφα καδράκια με πολύχρωμα γλωσσοπίεστρα για να τα δώσουμε ως δώρο στους μπαμπάδες μας για τη γιορτή του πατέρα! Τους ζωγραφίσαμε με πολλή αγάπη υπέροχες ζωγραφιές!! Τέλος, τα διακοσμήσαμε με καρδιές που φτιάξαμε με πηλό και στη συνέχεια τις βάψαμε με τέμπερες!

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες της τάξης μας, χρόνια πολλά στον μπαμπά μου και χρόνια πολλά στον πατέρα των παιδιών μου! Να είναι όλοι τους υγιείς με κάθε ευλογία και φώτιση από τον Θεό! Να θυμάστε ότι ο μπαμπάς δεν είναι ούτε η άγκυρα που θα μας κρατήσει σ’ ένα σημείο ούτε το πανί που θα μας πάει μπροστά. Είναι ο φάρος που θα μας δείξει τον δρόμο.

Είναι πολύ πιο εύκολο να γίνεις πατέρας από το να είσαι.

Κεντ Νερμπερν

Tο πιο σημαντικό πράγμα που μπορεί να κάνει ένας πατέρας για τα παιδιά του, είναι να αγαπά τη μητέρα τους.

Θίοντορ Xέσμπεργκ

Ένα βίντεο με αποφθέγματα για τη γιορτή του πατέρα.

Ms Ermioni

Αν έχετε χρόνο μπορείτε να διαβάσετε και τα επόμενα σχετικά με το θέμα άρθρα!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?