Συμμετοχή στον διαγωνισμό αφίσας του σχολείου μας

από Love Teaching by Archodoula
4 λεπτά ανάγνωσης

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2023 και της εναρμόνισής της με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού οι γυμναστές του σχολείου μας διοργάνωσαν διαγωνισμό αφίσας με σύνθημα ” Η κίνηση δίνει ζωή“!

Στόχος των δράσεων είναι να αναδειχθεί η θεμελιώδης σημασία της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού για την υγεία και την ευημερία του ατόμου.

Οι μαθητές της τάξης συνεργάστηκαν άψογα με φαντασία και δημιουργικότητα και δημιούργησαν μία υπέροχη αφίσα η οποία κατέλαβε την 3η θέση στον διαγωνισμό!

Η αφίσα μας!

Συγχαρητήρια παιδιά για την προσπάθεια και τη διάκρισή σας!

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους μαθητές του ΣΤ3 τμήματος του σχολείου μας για την όμορφη αφίσα τους, η οποία κατέλαβε την 1η θέση στον διαγωνισμό!

Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές που κατέλαβαν τη 2η θέση και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό!!Πάντα να προσπαθείτε και να αγωνίζεστε σε πνεύμα ομαδικότητας κι ευγενούς άμιλλας!

Μπορείτε να δείτε τις ωραίες αφίσες που διαγωνίσθηκαν!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?