Τα παιδιά παίρνουν τον λόγο εν όψη του COP28

από Love Teaching by Archodoula
4 λεπτά ανάγνωσης

Ενόψει της ιδιαίτερα σημαντικής διάσκεψης κορυφής του ΟΗΕ για το κλίμα στο Ντουμπάι (COP28), που αποτελεί μία παγκόσμια ευκαιρία προκειμένου τα κράτη να επανεξετάσουν και να επαναπροσδιορίσουν την ατζέντα για το κλίμα, το Διεθνές Ίδρυμα για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (FEE) και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), θα βρίσκονται εκεί προκείμενου να βάλουμε όλοι μαζί το λιθαράκι μας στην παγκόσμια προσπάθεια ώστε να διαφυλάξουμε τα περιβαλλοντικά αγαθά και δικαιώματα που μοιραζόμαστε όλες και όλοι.

Σε αυτή λοιπόν την πολύ σημαντική προσπάθεια, οι μαθητές της τάξης μας έγραψαν μία κάρτα με μία ανάγκη, ένα δικαίωμα, μία συμβουλή, μία ευχή σε σχέση με το περιβάλλον, τη φύση, την οικολογία ή την κλιματική αλλαγή, την οποία και θα απευθύνουν στον Πρωθυπουργό, ο οποίος πρόκειται να παραβρεθεί στο COP28.

Μπορείτε να δείτε το ηλεκτρονικό αρχείο με τις κάρτες των μαθητών παρακάτω:

Οι κάρτες των μαθητών έγιναν έντυπο βιβλίο

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης θα μεταφέρει τα αισιόδοξα μηνύματα των μαθητών και των μαθητριών για το περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή και την προστασία της φύσης, στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, ο οποίος θα παρίσταται σε αυτό το Παγκόσμιο γεγονός. Οι κάρτες των μαθητών θα αποσταλούν με τη μορφή ψηφιακού αρχείου στο γραφείο του Πρωθυπουργού ενόψει της παρουσίας του στο Ντουμπάι για το COP28.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?