«Οι Ήρωες: 1821»

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης

«Οι Ήρωες: 1821» είναι η παραγωγή δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Το κορυφαίο γεγονός της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας ξεδιπλώνεται μέσα από τα μάτια των ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης. Τα εμβληματικά πρόσωπα της Επανάστασης, η πορεία της ζωής τους, η συμμετοχή και η προσφορά τους στον αγώνα. Κορυφαίοι ηθοποιοί στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, περισσότεροι από 700 σε βοηθητικούς, σπουδαίοι συντελεστές στην προετοιμασία και την παραγωγή, γυρίσματα σε 50 διαφορετικές τοποθεσίες εντός και εκτός Αττικής, σε μουσεία και πλοία, εντυπωσιακά ρούχα και εξοπλισμός εποχής, αποτυπώνουν μερικώς, το μέγεθος της παραγωγής. Ιστορικοί – ομιλητές παρουσιάζουν και αναλύουν το γενικό ιστορικό πλαίσιο στα χρόνια της Επανάστασης του 1821 και αναλύουν πτυχές της προσωπικότητας του εκάστοτε ήρωα. Το μεγαλύτερο μέρος της αφήγησης και των συνεντεύξεων αποτελείται από δραματοποιημένες σκηνές και γραφικές αναπαραστάσεις. 

Δείτε παρακάτω το 1ο επεισόδιο που είναι αφιερωμένο στην εμβληματική μορφή του μεγαλύτερου οπλαρχηγού, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Στη συνέχεια, στη σειρά αναπαραγωγής μπορείτε να δείτε και τα υπόλοιπα επεισόδια, για τους υπόλοιπους σπουδαίους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?