Χειροποίητα γούρια από πηλό

από Love Teaching by Archodoula
7 λεπτά ανάγνωσης

Αν και έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που τα φτιάξαμε ποτέ δεν είναι αργά για να τα δείτε! Για την καλή κι ευλογημένη νέα χρονιά, για το 2024, φτιάξαμε στην τάξη μας γούρια. Ο πηλός μεταμορφώθηκε σε πολύχρωμα σπιτάκια!

Οι μαθητές έφτιαξαν υπέροχες δημιουργίες μαθαίνοντας την τεχνική δημιουργίας αντικειμένων από την αποτύπωση εικόνας σε πηλό. Έκαναν εξαιρετικές χειροποίητες δημιουργίες!

Αρχικά, θα δούμε μερικές φωτογραφίες από τα στάδια υλοποίησης της κατασκευής:

Τα χειροποίητα γούρια μας σπιτάκια από πηλό!

Στην οπίσθια πλευρά από τα σπιτάκια έγραψαν μία ευχή για τη νέα χρονιά και τα διακόσμησαν ζωγραφίζοντάς τα. Η παραπάνω δημιουργία ανήκει στη Μυρσίνη.

Η δημιουργικότητα συνεχίζεται…

Η Ηλέκτρα, η Νεφέλη και η Μαργαρίτα με τον πηλό που τους περίσσεψε και με τη φαντασία τους για οδηγό, συνέχισαν την ενασχόληση με την τέχνη κι έφτιαξαν τις επόμενες όμορφες δημιουργίες!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?