Συμμετοχή στους σχολικούς αγώνες Ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Την Παρασκευή 24 Μαΐου, με την τάξη μας συμμετείχαμε κι εκπροσωπήσαμε το σχολείο μας μαζί με άλλους μαθητές της Στ τάξης  στους σχολικούς αγώνες Ποδοσφαίρου των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Πατρέων που διοργανώνονται από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Αχαΐας σε συνεργασία με την Φυσική Αγωγή & Σχολικό Αθλητισμό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας και τον Δήμο Πατρέων στο διάστημα 15 με 24 Μαΐου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο από 8:30 έως τις 13:00 με την συμμετοχή 920 μαθητών/-τριών από 51 Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Πατρέων.

Στιγμιότυπα από τους αγώνες

Οι μαθητές και οι μαθήτριες έπαιξαν εξαιρετικά. Μπράβο στα παιδιά και στους προπονητές τους, στον κο.Παναγόπουλο και στην κα.Πλακούδα ! Να συνεχίσετε να αγωνίζεστε έντιμα, δίκαια και με αγάπη πάνω από όλα στους συμπαίχτες και στους αντιπάλους σας!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?