Οικογενειακοί κανόνες

από Love Teaching by Archodoula
4 λεπτά ανάγνωσης
Στη Μελέτη Περιβάλλοντος διδαχθήκαμε την ενότητα “Πώς ζούμε στην οικογένεια;”
Συζητήσαμε για την αγάπη, την ασφάλεια και για όλα τα αγαθά που μας προσφέρει, αναφέραμε τι προσφέρουμε στην οικογένειά μας και μιλήσαμε για τα πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σε μία οικογένεια, αναφέροντας τρόπους επίλυσής τους μέσα από την υπομονή, την καλή διάθεση και τον συμβιβασμό. Εμπεδώσαμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πάντα αυτό που θέλουμε…
Επίσης καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα:
Όλοι κάνουν κάτι μέσα στην οικογένεια,δηλαδή όλοι έχουν ρόλους. 
Κάθε οικογένεια έχει κανόνες.
Όλοι βοηθάνε σε μία οικογένεια.
Στο τέλος, οι μαθητές συζήτησαν στο σπίτι τους, τους οικογενειακούς κανόνες που έχουν θεσπίσει και με τη βοήθεια κάποιου μεγαλύτερου στο σπίτι εικονογράφησαν έναν κανόνα της οικογένειάς τους.


Αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε και το άρθρο Οικογενειακή Συμφωνία! όπου θα βρείτε έναν έξυπνο τρόπο για να ξεκινήσετε μία συζήτηση με την οικογένειά σας για το τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?