Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης
H Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  διοργάνωσαν σήμερα το πρωί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Ενημέρωση των εκπαιδευτικών για τον Σακχαρώδη Διαβήτη»
Ο εκπαιδευτής και πρόεδρος της πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη και πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών Θεσσαλονίκης «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» κος. Δαραμήλας Χρήστος μας μετάδωσε τις γνώσεις του για τους δύο τύπους διαβήτη και μας επιμόρφωσε στο πρόγραμμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διαβήτη “KiDS”
Στο σημερινό σεμινάριο παρεβρέθηκαν ο βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κος.Χαροκόπος Αντώνης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κος. Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος και η πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας “Ζωή Γλυκιά” κα. Βασιλική Γούλα.
Ήταν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο καθώς ήρθαμε σε επαφή με μία χρόνια πάθηση, η οποία στις μέρες μας δεν είναι σπάνια. 
Ως εκπαιδευτικοί πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι για να βοηθάμε τους διαβητικούς μαθητές με το σωστό τρόπο στο σχολικό περιβάλλον. Αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο “Σακχαρώδης Διαβήτης” του παιδίατρου Αδάμου Χατζηπαναγή.
Πατήστε στην εικόνα για να ενημερωθείτε για τον σύλλογο.


You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?