Διακριθέντες μαθητές στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ελληνικής Γλώσσας

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Στις 11 Απριλίου, η Ε και η Στ τάξη του σχολείου μας συμμετείχε σε μία πρωτόγνωρη εμπειρία, στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ελληνικής Γλώσσας «Κλείταρχος και Βερενίκη» που διοργανώθηκε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με την Παιδαγωγική Εταιρεία Ελλάδος.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες της Ε’ και ΣΤ΄ τάξης που πήραν μέρος στον 3ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ελληνικής Γλώσσας «Κλείταρχος και Βερενίκη».

Οι διακριθέντες μαθητές ανά τάξη είναι οι παρακάτω:

Από την Ε΄ τάξη
Αθ. Ιωάννης
Βυζ. Βασίλειος
Ζερβ. Έκτορας
Ιωαν. Ελισάβετ
Καρ. Εύα
Τσαγκ. Ιωάννα – Ραφαέλα

Συγχαρητήρια στους μαθητές της τάξης μας Γιάννη, Βασίλη, Έκτορα και Ιωάννα!Συνεχίστε να προοδεύετε στη ζωή σας! Πάντα να προσπαθείτε για το καλύτερο που μπορείτε!

Από την ΣΤ΄ τάξη
Κολοκ. Ανδριανή
Κον. Χριστίνα
Κωνστ. Νικόλαος
Μπ. Σοφία
Σταυρ. Φωτεινή

Το σχολείο μας είχε τις περισσότερες διακρίσεις από τα σχολεία της Αχαΐας που συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Εύχομαι πάντα επιτυχίες στους μαθητές!!!

Όλοι οι μαθητές της τάξης μας που συμμετείχαν σε μία ομαδική φωτογραφία.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?