Οι κούκλες των λουλουδιών!

by Love Teaching by Archodoula
4 minutes read

Για την ημέρα της Πρωτομαγιάς πραγματοποιήσαμε ανοιξιάτικες κατασκευές στην τάξη μας!

Φτιάξαμε τις κούκλες των λουλουδιών, οι οποίες μας ενθουσίασαν!

Βγήκαμε στην αυλή του σχολείου μας και τρέξαμε μαζί τους! Στη συνέχεια, κάνοντας γροθιά το χέρι μας, τις φορέσαμε σαν γαντόκουκλες και υποδυθήκαμε τις νεράιδες των λουλουδιών και τους ήρωες των λουλουδιών που τα φροντίζουν από τους κινδύνους που υπάρχουν γύρω τους! Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πατρόν.

Τέλος, μαζέψαμε λουλούδια από την αυλή του σχολείου μας παρέα με τις κούκλες των λουλουδιών για να τα χρησιμοποιήσουμε στην επόμενη κατασκευή μας “Το λουλουδένιο δέντρο”!

Η κατασκευή εντάσσεται και στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Μαζί για το ΔάSOS» #mazigiatodaSOS σε συνεργασία μας με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, με τις Διευθύνσεις Α/βαθμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης των Π.Ε. Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Βοιωτίας,  στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από το ΥΠΑΙΘ, Διεθνούς Θεματικού Δικτύου ΠΕ «Μαθαίνω για τα Δάση», του οποίου εθνικός χειριστής στην Ελλάδα είναι η ΕΕΠΦ. Το έργο υλοποιείται με δωρεά του Ιδρύματος Π. & Α. Κανελλοπούλου(https://pacf.gr)

You may also like

Leave a Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?