Φιλικός αγώνας μπάσκετ με αμαξίδιο

από Love Teaching by Archodoula
3 λεπτά ανάγνωσης

Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία , το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»  διοργανώνει έναν φιλικό αγώνα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο, μεταξύ του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ήφαιστος και του Αθλητικού Σωματείου Ιωαννίνων, στο Δημήτριος Τόφαλος την Κυριακή 3/12/2023 στις 15:00. Σκοπός είναι να γνωρίσουν ακόμα περισσότεροι το άθλημα αυτό καθώς και την αναπηρία.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Ήφαιστος και ο Σύλλογος Φίλων της Κλινικής Αποκατάστασης Κακώσεων Νωτιαίου Μυελού του Π.Γ.Ν. Πατρών “Δημήτρης και Βέρα Σφήκα” με την υποστήριξη του Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα»-Παράρτημα Πάτρας.

Ο ισχυρός συμβολισμός της ημέρας παραπέμπει στην ανάγκη βελτίωσης της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας με αναπηρία καθώς και στην ενθάρρυνση των νέων ανθρώπων με αναπηρία να συμμετάσχουν σε αθλητικές δραστηριότητες.

Ο αθλητισμός παίζει πολυδιάστατο ρόλο στην ανάπτυξη των παιδιών και των νέων ανθρώπων με αναπηρία στην κοινωνικοποίηση και στη διατήρηση καλής υγείας οι άνθρωποι με αναπηρία δεν είναι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες έχουν τις ίδιες ανάγκες που έχουμε όλοι απέναντι στη ζωή στην κοινωνία στην εργασία στη διασκέδαση στον αθλητισμό.

Διεκδικώντας την ισότιμη συμμετοχή την ισότιμη πρόσβαση και τις ίσες ευκαιρίες στην καθημερινότητά μας.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?