Συμμετοχή με συλλογικό ποίημα στο 20ο Διεθνές Βραβείο Ποίησης και Θεάτρου “Castello di Duino” 2023-2024

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης

Δύο μαθητές από την τάξη μας η Ηλέκτρα και ο Βασίλης συμμετείχαν με ένα εξαιρετικό ποίημα στο 20ο Διεθνές Βραβείο Ποίησης και Θεάτρου “Castello di Duino” 2023-2024 στην Τεργέστη της Ιταλίας.

Το θέμα της 20ης έκδοσης είναι “YOU and ME”

Who are we? Maybe two primary colors where the rainbow comes from? The theme “You and Me” is just a suggestion that can be poetically elaborated according to the inspiration and sensitivity of the individual authors!

Ποιοι είμαστε; Ίσως δύο βασικά χρώματα από τα οποία γεννιέται το ουράνιο τόξο; Το θέμα ΄΄Εσύ και Εγώ’’ αποτελεί μόνο μία πρόταση-υπόδειξη η οποία μπορεί να επεξεργαστεί ποιητικά σύμφωνα με
την έμπνευση και ευαισθησία του κάθε ποιητή.

Το ποίημα της Ηλέκτρας & του Βασίλη

@2023 – All Right Reserved. Ηλέκτρα Μ. Βασίλης Π.

Μία Διεθνής Κριτική Επιτροπή, αποτελούμενη από ποιητές και κριτικούς ειδικούς σε πολλές γλώσσες θα αξιολογήσει τα ποιήματα στις πρωτότυπες γλώσσες (επίσημη γλώσσα της χώρας προέλευσης). Οι εργασίες αξιολογούνται ως συλλογική εργασία και βραβεύονται με κριτήριο τη διαπιστωμένη ικανότητα των εργασιών να ωθήσουν τους μαθητές στην ποιητική γραφή.

BΡΑΒΕΙΟ: Στο σχολείο που παρουσιάζει την καλύτερη εργασία θα απονεμηθεί ένα Βραβείο των 500ων ευρώ υπό τον όρο ότι το χρηματικό ποσό θα δοθεί για έναν φιλανθρωπικό σκοπό της επιλογής των καθηγητών και των μαθητών.

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?