Πώς θα ξεκολλήσετε τα παιδιά σας από τα tablet και τα κινητά;

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης

Καθώς η ενασχόληση με τις ηλεκτρονικές οθόνες επιδρά στην εγκεφαλική ανάπτυξη των παιδιών και τα παιδιά αναπτύσσουν προβλήματα ψυχικής υγείας και δυσκολίες στις κινησιολογικές ικανότητες εξαιτίας των smartphones και των tablets σας παραθέτω έναν τρόπο που πιθανόν να καταφέρει τα παιδιά να μην θέλουν να δουν κάτι στο κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet τους. 

Αν λοιπόν το παιδί σας είναι «κολλημένο» με το κινητό τηλέφωνο, ευκαιρία να το «ξεκολλήσετε». 

Ποιο είναι το κόλπο;

Μα φυσικά η μονοχρωμία. Για όσους δεν το γνωρίζουν τα κινητά τηλέφωνα έχουν μια επιλογή που κάνει το κινητό τηλέφωνο να τα δείχνει όλα ασπρόμαυρα. Δείτε στο βίντεο ( How to Enable Grayscale Monochrome on your Android Phone | Battery Saver | No Root or App Required) πώς θα κάνετε την οθόνη του κινητού ή του tablet ασπρόμαυρη. Παρακάτω σας δίνω το link για να δείτε το βίντεο.

 

Αξίζει μία δοκιμή!

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?