«Υποκριτές. Προσώπων όψεις και φωνές»

από Love Teaching by Archodoula
2 λεπτά ανάγνωσης

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας συνδιοργανώνει με το Εργαστήριο Σκηνικής Πράξης και Λόγου του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών περιοδική έκθεση θεατρικών προσωπείων, του Γλύπτη Μάνου Ποντικάκη, με τίτλο «Υποκριτές. Προσώπων όψεις και φωνές». Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα περιοδικών εκθέσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου 2024, με ελεύθερη είσοδο τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών και έχει στόχο να εμπλέξει το κοινό σε μια επιστημονική, καλλιτεχνική και παιδαγωγική εμπειρία που συνδέει το Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο με τον Σύγχρονο Ελληνικό Πολιτισμό της χώρας μας, μέσα σε ένα χώρο πολιτισμικής αναφοράς, το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών.

Ο σκοπός της έκθεσης είναι διττός: καλλιτεχνικός και εκπαιδευτικός. Παρουσιάζει θεατρικά προσωπεία-γλυπτά, εμπνευσμένα από την παράδοση της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας σε συνδυασμό με λόγο, κίνηση, μουσική και με εκπαιδευτική διάσταση.

Η έκθεση φιλοδοξεί να εμπλέξει το κοινό σε μια επιστημονική, καλλιτεχνική και παιδαγωγική εμπειρία που συνδέει το Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο με τον Σύγχρονο Ελληνικό Πολιτισμό της χώρας μας, μέσα σε ένα χώρο πολιτισμικής αναφοράς όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας.

Κατεβάστε στη συνέχεια το σχετικό έντυπο με το πρόγραμμα των εγκαινίων:

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?