Προσευχή του μικρού κοριτσιού του Ζαχαρία Παπαντωνίου

από Love Teaching by Archodoula
4 λεπτά ανάγνωσης

Στο μάθημα της γλώσσας της Β δημοτικού τελειώσαμε την ενότητα 21 με μία υπέροχη προσευχή γραμμένη από τον αγαπημένο μας Ζαχαρία Παπαντωνίου.

(από το βιβλίο: Zαχαρίας Λ. Παπαντωνίου, Xελιδόνια, Bιβλιοθήκη Eκπαιδευτικού Oμίλου, 1920)

Το Παιδί Με Το Περιστέρι είναι η ελπίδα.

Η ελπίδα είναι στα χέρια ενός μικρού κοριτσιού….

Η ελπίδα θα υπάρχει πάντα όσο υπάρχουν τα παιδιά!!

Ακούστε μελοποιημένο το ποίημα του Ζαχαρία Παπαντωνίου από τον π. Βασίλειο Βασιλείου. Την ενορχήστρωση – εκτέλεση επιμελήθηκε ο Ν. Βασιλείου, τραγούδησε η Κ. Τσαντίλα και το animation είναι η πρώτη προσπάθεια στο είδος του Αθ. Βασιλείου.

Enoria AgiosNikolaosSiatista

Τα παιδιά της Β τάξης εμπνεύστηκαν από το ποίημα “Προσευχή του μικρού κοριτσιού” του Ζαχαρία Παπαντωνίου και εικονογράφησαν τις τρεις στροφές του! Δείτε στη συνέχεια στο slide , τις όμορφες ζωγραφιές τους!

Μία εικόνα με ολόκληρο το ποίημα εικονογραφημένο!

Τέλος, η εικονογράφος Απολλώνια Παραμυθιώτη έκανε την επόμενη εικόνα για το ποίημα στο SugarMama. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Απολλώνια Παραμυθιώτη

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?