Η συμμετοχή μας στην εκδήλωση «Εγώ κι Εσύ… Δυναμώνουμε Μαζί» του δικτύου σχολικών μονάδων Π.Ε. Αχαΐας

από Love Teaching by Archodoula
4 λεπτά ανάγνωσης

Πλημμύρισε από παιδικές φωνές χαράς, πλατιά χαμόγελα και ξεχωριστές στιγμές παιδικής δημιουργίας ο πολυχώρος των Παλαιών Σφαγείων το πρωί της Πέμπτης 23ης Μαϊου κατά τη διάρκεια της τελικής εκδήλωσης του Δικτύου σχολικών μονάδων με τίτλο «Εγώ & Εσύ… Δυναμώνουμε Μαζί», που διοργάνωσαν το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις» και το Τμήμα Αγωγής Υγείας Διεύθυνσης Π.Ε. Αχαΐας με την υποστήριξη της Δομής Προώθησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Δήμου Πατρέων και της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας.

Στο δίκτυο συμμετείχαν 714 μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού και 60 εκπαιδευτικοί από συνολικά 25 Σχολικές μονάδες της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας. 

Οι αφίσες μας διακοσμούσαν τον χώρο

Χαιρετίζοντας εκ μέρους της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας η Πρόεδρος Ήρα Κουρή, τόνισε τη λέξη δίκτυο που αναφέρεται στον τίτλο της εκδήλωσης και είναι συνώνυμο στο «Μαζί», σε αυτή την απαραίτητη συνθήκη της συνεργασίας που έφερε τα παιδιά κοντά και οδήγησε στη μεγάλη επιτυχία της δράσης όλης της χρονιάς αλλά και της τελικής εκδήλωσης, της μεγάλης αυτής γιορτής των παιδιών. Το Εγώ γίνεται Εμείς μέσα από το Μαζί και ευθύνεται για όλα τα σπουδαία που τα παιδιά μας προσφέρουν. Ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές, τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και όλους τους συντελεστές του δικτύου σχολικών μονάδων, ενώ υπογράμμισε τη συμβολή των εργαζόμενων της Δομής Προώθησης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Δήμου Πατρέων που προσφέρουν τα μέγιστα για τη λειτουργία και τις εκδηλώσεις του πολυχώρου των Παλαιών Σφαγείων.

Εμείς, η Στ1 τάξη του σχολείου μας παρουσιάσαμε τον Ύμνο της Αγάπης του Αποστόλου Παύλου και στη συνέχεια οι μαθητές δραματοποίησαν και τραγούδησαν το “τραγούδι της αγάπης” σε στίχους Γιώργου Αντωνάκη και μουσική της εκπαιδευτικού μουσικής του σχολείου μας κας. Φιλιππάτου Αικατερίνης.

Η παρουσία των μαθητών ήταν εξαιρετική, απέσπασαν τα συγχαρητήρια των παρευρισκόμενων τους οποίους κατάφεραν μέσα από την εκφραστικότητα και την ερμηνεία τους να τους συγκινήσουν!!

Διαβάστε για τον ύμνο της αγάπης:

You may also like

Γράψτε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?